Skip to content

Visie

Ik als dansdocent.. 

vind naast een groot dansplezier, techniek en creativiteit in mijn lessen erg belangrijk. Door de aandacht die wordt gelegd op de technische uitvoering in de dansante lesstof, zal de leerling meer bewustzijn creëren over zijn/haar danslichaam. Creativiteit zal ontwikkelt worden door middel van improvisatie opdrachten en/of het nemen van vrijheid in het dansmateriaal. Daarnaast vind ik het kijken en praten over dans van belang om de leerlingen een brede kijk op dans/kunst te geven voor in de toekomst.

Het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving heeft een grote betekenis voor mij als dansdocent. Ik vind het belangrijk dat iedere leerling zich vrij kan voelen en zijn verhaal kan vertellen, zonder beoordeeld te worden. Op deze manier kan een leerling uit zijn comfort-zone stappen en een ontwikkeling doormaken zowel als danser en als persoon.

Ik zet al mijn deskundigheid in om bij mijn leerlingen het talent en enthousiasme optimaal te stimuleren. Iedere leerling kan rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding.

 

‘ Dans met je hart, alsof er niemand naar je kijkt! ‘