Skip to content

Peets Dance Projects

Dansworkshops

Bent u op zoek naar een allround dansdocente die voor u één of meerdere energieke workshops kan verzorgen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik bied workshops aan in verschillende dansstijlen zoals: klassiek ballet, jazz, modern en hip hop. Ik sta open voor eigen initiatieven en kan zorgen voor een op maat gemaakt programma geheel volgens uw wens.

Teambuilding en bedrijfsuitjes

Een dansworkshop is een creatieve invulling voor een gelegenheid binnen uw bedrijf. De workshops zijn geschikt om het groepsgevoel te versterken en te werken aan teambuilding. Het doel van de workshop is om lekker actief bezig te zijn waar het plezier natuurlijk voorop staat!

 Dans voor senioren

Ik verzorg eenmalige workshops of op langere termijn voor bewoners in verpleeg- en verzorgingstehuizen. Ook al ben je een jaartje ouder, dansen verleer je nooit! Lekker mee swingen met hits van toen en nu. Van de Boogiewoogie, de Twist tot een mooie Wals, de voetjes gaan van de vloer. Er wordt gezorgd voor passende muziek en bewegingsmateriaal waarbij iedereen kan deelnemen. Naast het bewegen maken we tijd voor het kijken en praten over dans aan de hand van film en een stukje geschiedenis.

Bruiloften en partijen

Openingsdans

Het huwelijksfeest beginnen met een spetterende, speciale, originele openingsdans? Ik verzorg privé danslessen bij u thuis, waarbij we werken aan een op maat gemaakte choreografie, om de show te stelen tijdens de grote dag!

Flashmob

Wilt u op een spectaculaire manier het bruidspaar verrassen? Organiseer een flashmob. Een zogenoemde flashmob is een groep mensen die onaangekondigd op een plek een dans opvoert. In dit geval op de feestlocatie. Terwijl het bruidspaar nietsvermoedend geniet van de avond, komt de eerste gast op de dansvloer en begint te dansen. De één naar de ander volgt en er ontstaat een gezamenlijke choreografie. De feestelijke stemming is gelijk gezet!

(Educatieve) dansprojecten in het onderwijs 

Geïnteresseerd in een op maat gemaakt, creatief dansproject bij u op school? Ik ontwikkel (educatieve) dansprojecten voor het basis- en voortgezet onderwijs. Het is mogelijk om hier een leuke presentatie aan te koppelen, waarin de leerlingen zichzelf kunnen laten zien!

Kinderfeestjes

Ben je jarig en wil je een spetterend dansfeest geven? Ik verzorg dansfeestjes bij u thuis! Dit is niet alleen geschikt voor meiden, ook zeker voor jongens. Voor elke leeftijd/doelgroep wordt er gezorgd dat het leuk en uitdagend blijft. Danservaring is niet vereist.

Heeft u interesse in één van het bovenstaande? Dan kunt u contact met mij opnemen via de contactpagina, of bel naar 06-11423665